8 kommentar(er)

Du er velkommen til at lægge en kommentar ved at klikke her.

2018.08.23 Skrevet af Pernille
Hej børnehave.

Vi skal have vores dejlige dreng, ned til jer i oktober måned. Vi har følt os meget velkomne, når vi har været på besøg. vi har følt os lyttet til, og taget godt imod. Vi glæder os alle til en ny tid med gode voksne og børn. Mange hilsner Pernille
2015.05.10 Skrevet af Maybritt Trydal
Kære Aase, Hanne og Helle. Tak for en dejlig dag lørdag d. 9 maj, hvor snoren til naturlegepladsen blev klippet over. Jeg kom for at tjekke jeres børnehave ud med det formål at min skovbusbørnehave skulle have nye omgivelser i deres hverdag. smiley ! Jeg vil gå i jeres børnehave. Igen tak for jeres skønne måde at være på og modtage mig på.
2014.12.17 Skrevet af Caroline Stokholm Clemmensen
Tusinde tak for den fantastiske hverdag, I giver vores dreng. Et sådan børnehaveliv fyldt med natur, dyr, motion og masser af nærvær er absolut en gave, og det burde alle børn få lov til at opleve. Mange hilsner Caroline
2014.12.04 Skrevet af Lea Larsen
Dejligt at i atter er på Facebook! Så kan jeg som forældre rigtig få indsigt i min søns hverdag... stor ros til personalet.
2014.02.18 Skrevet af Lea Larsen
Det er en sand fornøjelse at sende vores søn ned til jer- hvor nærvær og struktur er nogle af ingredienserne. Fortsæt endelig jeres gode arbejde!
2012.02.28 Skrevet af Sanne Aaby
Vi er super glade for at have sådan en god børnehave til Nikolaj. Det var vores drøm da vi flyttede fra Nørrebro og på landet at vi kunne finde et sted, hvor naturen i den grad er en del af hverdagen. Både bålplads, køkkenhave og jeres fantastiske legeområder er med til at gøre Højen til en helt special børnehave. For ikke at glemme 3 faktastiske voksne, der kender alle børnene og giver dem et fast holdepunkt i hverdagen, det er en nærhed vi sætter meget stor pris på. Hilsen Christian og Sanne
2011.10.26 Skrevet af Meiling - Mathias' mor
Vi er SÅ glade for at have vores søn hos jer.... Han ELSKER at komme afsted i børnehave og være med til at de gode aktiviteter I laver.
Tak for et dejligt sted.
Ps. Har hermed delt jeres super gode hjemmeside på Facebook.
Mvh. Mei
2011.10.04 Skrevet af Louise - Annas mor
Super flot hjemmeside med god information som jeg synes rigtig fint beskriver børnehaven - lad os gøre alt hvad vi kan for at den kommer ud til så mange som muligt så andre også kan få indblik i hvor god en børnehave det er og vælge den til deres børnehavebørn.
Mvh. Louise